Högrells väg 96

Olofstorp, Göteborgs kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1993
Förening
Riksbyggen BRF Göteborgshus nr 56
Om föreningen
Avgift
6 925 kr/mån
Driftkostnad
18 600 kr/år
Pris/m²
25 294 kr/m²

Nu presenterar vi ett fint radhus i de populära bostadsrätterna på Högrells väg i familjevänliga Olofstorp. Huset är beläget centralt i Olofstorp vilket man uppskattar väldigt mycket då allt ligger inom behagligt gångavstånd. Till huset hör det till en garageplats med elektronisk port som ingår i avgiften samt att en laddstolpe finns att tillgå för de med elbil. Huset är väldigt välplanerat då man har de sociala ytorna på entrévåningen med det fina köket och stora vardagsrummet som du har tillgång till altanen ifrån. Köket har genomgått en totalrenovering 2021 och kostades på från Kvikk. Mycket fina och moderna materialval vilket ger en lyxig känsla.

Badrum finner du ett på varje våning vilket är både bekvämt och praktiskt samtidigt som han har en separat tvättstuga. Badrummet på entrévåningen är också totalrenoverat 2021 och går i stilrena materialval. I samband med renoveringen bytte man även stammarna även upp till övre badrummet. I samband med denna renovering målades även väggar och tak och laminatgolv för hela övre våning finns inköpt och ligger i förrådet.

På övre våningen finner vi tre lättmöblerade sovrum och ett allrum som passar perfekt för barnen att ha som lekplats eller tv-rum. Det största sovrummet har även tillgång till en egen klädkammare utöver den stora klädkammaren som också ligger på denna våning.

Välkomna att se huset på plats och boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Kontakta mäklaren

Sasa Sekulic

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
Mäklare Sasa Sekulic, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
0735-18 88 64

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.