Olskroksgatan 21

Olskroken, Göteborg Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
1981
Förening
Riksbyggen BRF Göteborgshus nr 45
Om föreningen
Avgift
5 869 kr/mån
Driftkostnad
5 880 kr/år
Pris/m²
41 262 kr/m²
Antal besök
4 141
Dagar på Hemnet
8

I ett enastående läge med närhet till Redbergsparken, troligtvis i ett av föreningens bästa lägen med både en väl tilltagen uteplats och en inglasad balkong!
Välplanerad bostad med färgsättning i naturnära kulörer som tillsammans med ljusinsläpp från två väderstreck skapar rymd och en spatiös känsla. Köket går i stilrent ljust och har gott om plats för matgäster i den anslutande matplatsen precis intill fönstret. Vardagsrummet som ligger vägg i vägg med köket är generöst och härifrån nås ett av sovrummen med goda förvaringsmöjligheter. Bekvämt boende med två renoverade badrum, gott om plats för hela familjen, tre sovrum i rofyllt läge mot föreningens innergård och generösa ytor som bjuder in till sociala tillställningar. Ta chansen att förvärva en av få av föreningens fyrarummare!

Populär och välskött förening med god ekonomi där bland annat gym, föreningslokal och bastu finns till förfogande. Föreningen har ett garage under huset och hiss finns. Här når ni allt ni kan tänkas behövas inom gångavstånd och kommunikationerna är goda. På närliggande gator finns matbutiker, gym, caféer och restauranger. Närhet till Gubberoparken, Redbergsparken och cykelavstånd till stan såväl som till vackra Delsjöområdet och Skatås. Varmt välkomna till ett hem för många år att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Frida Dexell

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Frida Dexell, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-400 98 16

Visningstider

  • 1
    aug
    Sön 1 aug kl. 11:00–13:00
    Varmt välkomna på visning, vänligen boka in er för att delta.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.