Arbetargatan 3B

Örebro, Örebro kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Esplanaden i Örebro
Om föreningen
Avgift
5 062 kr/mån
Pris/m²
38 494 kr/m²

OBS! Nyproduktion. Klar för inflytt i November 2022. Läs texten på mäklarens hemsida för info om materialval, inredning och planlösning.

Välkommen till Arbetargatan 3B beläget i ett av Örebros mest attraktiva områden, centralt Öster. Här erbjuds den unika möjligheten att bli första boende i denna helt nyproducerade hörnlägenhet om 4 rok fördelat på 83 smart planerade kvadratmeter!

Bostaden är belägen på andra våningen och erbjuder en social och öppen planlösning med gott om plats för umgänge såväl i lägenheten som på den stora balkongen med utsikt mot den nyanlagda parken i området. Balkongen är belägen mot söder vilket innebär att du har sol större delen av dagen och som tillval vid nyproduktionen har nuvarande ägare valt att glasa in balkongen. Förutom inglasning av balkongen har det även gjorts flera smakfulla tillval, bland annat uppgradering av vitvaror, harmoniska färgval och moderna köks- och duschblandare. Se specifikation av inredningsvalen i rumsbeskrivningen.

Lägenheten består av ett kök/vardagsrum med öppen planlösning, vidare finner ni tre sovrum samt både ett helkaklat badrum och gäst-WC. Som boende i föreningen kommer man även ha möjlighet att nyttja föreningens gemensamma utrymmen som bland annat består av en fantastisk takterass med utsikt över hela Öster, gemensamhetslokal, gästlägenhet cykelrum och barnvagnsrum. Lägenheten kommer att stå klar för inflytt i slutet av november månad. Mer information, bilder/illustrationer finns på PEABS hemsida för projektet.
https://peabbostad.se/projekt/orebro/brf-esplanaden/

Här bor man på promenadavstånd till Örebros Universitet, Örebro city och dess stora utbud med shopping och nöjen samt till Osets naturreservat med härliga promenadstråk. I det direkta närområdet finner du bland annat matbutik, gym, restauranger och apotek.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Martina Skårud 070-210 26 09 alt [email protected]!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Martina Skårud

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Martina Skårud, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46702102609