Kommande

Södra Grev Rosengatan 60B

Örebro, Örebro kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Förening
BRF Slussen
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
6 738 kr/mån
Pris/m²
43 960 kr/m²
Kommande

Högst upp i huset på en av Örebros mest attraktiva adresser finner du denna exklusiva lägenhet. Lägenhetens 125 kvm fördelas på 4 rum och kök men kan även nyttjas som 5 rum och kök enligt originalplanritning. Lägenheten genomsyras av exklusiva materialval och smarta tillval som exempelvis en praktisk köksö i köket och stenskiva som pryder diskbänken. Lägenheten har fönster åt två håll som ger ett optimalt ljusinsläpp och utsikten över kolonilotterna åt ena hållet och Slussen/svartån åt andra hållet är något som gör lägenheten helt unik.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet är lägenhetens givna samlingspunkt och det som många skulle kalla lägenhetens "hjärta". Här får du plats med både stort matsalsbord och soffgrupp. Pricken över i:et är den ovanligt stora balkongen om ca 20 kvm där du även har tillgång till ett förråd. Balkongen nås från både vardagsrummet och the Master Bedroom och präglas av en magisk utsikt.

Lägenheten är belägen i ett av Örebros mest attraktiva områden med Naturreservatet Oset inom promenadavstånd där du finner Örebros mest trivsamma promenadstråk. Inom ett par minuters promenad når du även Örebro centrum och all tänkbar service som där erbjuds. Här bor du endast ett stenkast från Wadköping, stadsparken, småbåtshamnen och Hjälmaren.

Denna bostad vill du inte missa!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Martina Skårud

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Martina Skårud, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46702102609

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.