Kvarngärdesgatan 3B

Örgryte, Göteborg Se på karta

5 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Kvarngärdesgatan 3
Om föreningen
Avgift
5 498 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
63 103 kr/m²
Antal besök
2 237
Dagar på Hemnet
8

Välkomna två trappor upp till en fantastisk bostad om fyra rum och kök som har totalrenoverats under 2020/2021. Med grönskande omgivningar och ett högt och fritt läge utan insyn är detta en bostad att trivas i. Bostaden präglas av både nytt och modernt med samtidigt vackra välbevarade originaldetaljer. Stor fungerande öppen spis, fiskbensparkett och fina fönsterbänkar i sten.

Nu presenteras ett välplanerat och nyrenoverat hem med stora sociala ytor som bjuder in till umgänge i goda vänners lag. Högt i tak, modernt renoverat tillsammans med vackra välbevarade snickerier och fin tidstypisk serveringsgång är några av de attribut som bostaden erbjuder. Här flödar ljuset in tack vare fönster i två väderstreck samt stort fönsterparti i vardagsrummet med utgång till den härliga balkongen i söder. Vardagsrummet inrymmer en stor fungerande öppen spis som värmer året runt.

För den aktive finns Delsjöområdets natur och sjöar som bjuder in till en mängd olika fritidsaktiviteter året runt. Här bor ni i ett otroligt populärt område med både motionsspår, badsjöar, mataffärer, caféer och bagerier inom gångavstånd. Kollektivtrafiken tar er till Korsvägen på ca fem minuter. Gratis parkering i området.

Önskemål om tillträde januari 2022.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Visningstider

  • 20
    jun
    Sön 20 jun kl. 10:30–12:10
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.