Melodislingan 26

Östermalm, Stockholm Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
117 m²
Byggår
2019
Avgift
7 405 kr/mån
Pris/m²
106 838 kr/m²
Nyproduktion 

Fyrarummare där varje yta är väl tilltagen med stora sällskapsytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för dig som tycker om extra utrymme eller gärna bjuder hem vänner och familj.

Materialval är av högsta kvalitet och skapar ett elegant uttryck med köket i utförande Agate Grey, Agate/Coral Clay stenbänkskiva och stänkskydd. Stor balkong och gott om fönster gör lägenheten ljus och rymlig.Tre sovrum och två badrum och ger plats för hela familjen.

Som förlängning av ditt hem har du tillgång till vår bemannade lounge, tre hotellrum, festvåning och garageplats som nås via hissen. Loungevärdinnan kan underlätta din vardag genom att hjälpa till med barnkalaset, städhjälp och bära in matkassar till köket eller vattna dina blommor när du är på semester - en vikarierande botaniker!

Runt Kungliga Musikhögskolan, bredvid Lill-Jansskogen och Östermalms IP, bygger vi Sveakvarteren - omsorgsfullt planerade bostäder med lugna innergårdar och lekplatser. Här är det gångavstånd till en mängd fritidsaktiviteter som friidrott, ridning, bågskytte och tennis. Tunnelbanestationen Stadion ligger ett par minuter bort. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och festvåning. Loungevärdinnan kan ordna med till exempel kemtvätt, boka restauranger och bära in matkassar till köket. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Läs mer om bostaden
Veidekke Eiendom AB, Region Mälardalen