Melodislingan 34

Östermalm, Stockholm Se på karta

17 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
138,5 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Svea Symfoni
Om föreningen
Avgift
8 413 kr/mån
Pris/m²
126 715 kr/m²
Nyproduktion 

Mycket välplanerad 4:a med traditionell planlösning. Här kan du njuta av såväl terrass och balkong i olika väderstreck. Rymligt kök och väl tilltaget vardagsrum med flertalet disponeringsmöjligheter. Köket från SieMatic är i utförande Agate Grey, Agate/Coral Clay stenbänkskiva och stänkskydd, köket har även vinkyl. Vivaror från Miele. Tre bra sovrum, klädkammare samt badrum och separat duschrum.

Som en förlängning av ditt hem har du tillgång till vår bemannade lounge, tre hotellrum, festvåning och garageplats som nås via hissen. Loungevärdinnan kan underlätta din vardag genom att hjälpa till med barnkalaset, städhjälp och bära in matkassar till köket, hänga in kemtvätten i lägenheten och hjälpa dig att boka bra restauranger. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Runt Kungliga Musikhögskolan, bredvid Lill-Jansskogen och Östermalms IP, bygger vi Sveakvarteren - omsorgsfullt planerade bostäder med lugna innergårdar och lekplatser. Här är det gångavstånd till en mängd fritidsaktiviteter som friidrott, ridning, bågskytte och tennis. Tunnelbanestationen Stadion ligger ett par minuter bort. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och festvåning.

Läs mer om bostaden
Veidekke Bostad AB, Region Mälardalen