Nyproduktion

Montörgatan - lgh - 39

Österplan, Örebro Se på karta

3 760 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Våning
2 av 11, hiss finns
Avgift
5 812 kr/mån
Pris/m²
36 863 kr/m²
Nyproduktion

Österport är de nya stadskvarteren intill stadsdelen Öster. Nyproducerad lägenhet 4 rok fördelad på 102 kvm. Rymlig sällskapsyta mitt i lägenheten med kök/vardagsrum på 45 kvm och utgång till två rymliga balkonger 17 kvm och 13 kvm i söder läge. Praktiskt med två bad-/duschrum/wc. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, garderober och separat lägenhetsförråd. Preliminär inflyttning tredje kvartalet 2022.

De nya kvarteren kommer bli levande, gröna och stadsmässiga. Mitt i planeras en park som ska kantas av caféer, restauranger och kvartersgårdar. I nära anslutning ligger stadens parker och lummiga trädgårdar. Med centrala Örebro som granne samt universitetet och Hjälmarens naturreservat i nära anslutning bor du med närhet till allt du behöver.

Vår första etapp brf Österäng planeras i den södra delen av området. 68 bostadsrätter med 1 - 5 rok med välutvecklade öppna planlösningar med generösa balkonger. Inredningen är utvald med omsorg och består av gedigna och hållbara material. På de två takterrasserna, på våning sju och tio, kan du njuta av sol och fantastik utsikt över Örebros takåsar. Huset erbjuder också gemensamhetslokal, gästlägenhet och tvättstuga, P-platser finns i p-hus intill.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ett informationsmöte!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Örebro