Nyproduktion

Mejramgatan 17

Övre Lövgärdet, Angered, Göteborg Se på karta

2 325 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Förening
BRF Övre Lövet
Om föreningen
Avgift
6 368 kr/mån
Pris/m²
23 724 kr/m²
Nyproduktion

BO LUMMIGT, LUGNT OCH
NATURSKÖNT

Brf Övre Lövet kommer att bestå av 66 bostadsrättslägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök och de kommer vara mellan 54-98 kvm. Lägenheterna är fördelade på tre hus med 22 lägenheter i varje.

Varje hus är sex våningar högt och försett med hiss. Alla lägenheter har balkong. De lägenheter som har 4 rum och kök har balkonger i två olika väderstreck.

Stora delar av området är bilfritt vilket gör både atmosfären och tempot lugnare. Med kollektivtrafiken tar du dig enkelt till knutpunkten Angered centrum, där det snabbt och enkelt går förbindelser in till Göteborgs centrala delar.

INTERIÖR
Lägenheterna är välplanerade och lättmöblerade med kvadratsmarta planlösningar. Köket är utrustat med vita vitvaror, golvstående spis med keramikhäll, diskmaskin och mikro. Skåpsluckorna är vita och släta. Sovrummen är rymliga och ljusa. Både hall, kök, vardagsrum och sovrum har parkett. Badrummet är helkaklat med möjlighet att kostnadsfritt välja till tvättmaskin och torktumlare.

GEMENSAMMA YTOR
I entréplan har varje lägenhet sitt eget förråd och gemensam tvättstuga. Utanför varje hus finns cykelförråd. 50 stycken p-platser i markplan kommer att byggas längs med Lövgärdesvägen som tillhör Brf Övre Lövet.

Läs mer om bostaden
Göteborgs Egnahems AB

Kontakt