Nyproduktion

Hwassgatan

Prästgårdsgärde, Falköpings kommun Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Avgift
3 941 kr/mån
Pris/m²
22 840 kr/m²
Antal besök
1 165
Dagar på Hemnet
10
Nyproduktion

4 rok 81 kvm – lägenhetslyx för livsnjutare. Det här är det perfekta hemmet för dig som vill ha gott om plats i tillvaron med alla bekvämligheter och egen balkong – utan att för den skull bo i hus. Tre sovrum, fina sällskapsytor, fullutrustat kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare, vad mer kan man önska sig?

Varmt välkommen in!
Men innan vi stiger in vill vi bara tipsa om att loftgången utanför din ytterdörr också har plats för en mindre uteplats. Sedan kommer vi in i en rymlig entré med flera garderober och en fin klädkammare. Här hittar vi också ingången till två av lägenhetens sovrum.

Rum för sjusovare
Dessa sovrum ligger lugnt och avskilt från hemmets sociala ytor. Kanske blir det ena ett utmärkt gästrum, eller ditt nya hemmakontor? På väg in i hemmets härlighet: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum passerar vi också det fina badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Härliga sociala ytor
Det här hemmet är som gjort för att umgås i! Den inbjudande vardagsrumsdelen bjuder på gott om plats för trevliga stunder, och kan möbleras på flera olika sätt. När vädret tillåter kanske festen fortsätter ut på balkongen? Härifrån kliver du nämligen ut på den.

Ett smakfullt kök, helt klart
Det moderna köket är nästan helt öppet mot vardagsrumsdelen, bara en kort vägg delar av och bidrar samtidigt med lite trevlig rumskänsla. Här finns all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive diskmaskin, gott om arbetsyta och en naturlig plats för en trivsam matplats.

Plats för avkoppling
Lägenhetens stora sovrum når du från vardagsrumsdelen. En avskild oas med plats för dubbelsäng och flera garderober. Sov gott!

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige