Lagårdssvängen 20, lgh 24 C

Ramundberget, Härjedalen Se på karta

3 100 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
2 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2011
Förening
BRF Gruvgården I Ramundberget
Om föreningen
Avgift
3 950 kr/mån
Driftkostnad
3 637 kr/år
Pris/m²
44 286 kr/m²
Antal besök
3 342
Dagar på Hemnet
6

Välkommen till lägenhet 1:21 i bostadsrättsföreningen Gruvgården I i Ramundberget. Ett modernt och stilrent boende om 70 kvm med sex bäddar och ett optimalt läge för skidåkning, helt enkelt. Gruvgården ligger högt beläget, mitt i Ramundberget med utsikt över hela dalgången. Bilväg ända fram till dörren med p-plats och motorvärmaruttag. Ski-in och ski-out läge, så här startar skiddagen med den pistade nedfarten Lagårdssvängen strax intill huset och tar dig direkt ner till Fjällgårdsbanan.

Lägenheten är ljus och modernt inredd med slitstark kvalitetsinredning som ingår i köpet. Planlösning med tre sovrum, kök, matplats och allrum i ett rum samt utgång till balkong med vy mot dalgången. Stor hall med plats för alla ytterkläder, pjäxor och skor samt torkskåp som en vintersemester medför. Badrum med bastu, dusch och toalett och dessutom ett separat toalettrum. Ute, vid entrén finns ett mindre, låsbart förråd för skidor. På markplanet, ett större låsbart förrådsrum med plats för utemöbler, skidor och pulkor.
Gruvgårdens lägenheter är ett eftertraktat boende i området och via Ramundbergets Fjällgård finns möjligheten att hyra ut lägenheten de veckor ni själva inte nyttjar det.
Boendet ger dig några minuters gångavstånd till Fjällgårdstorget med lanthandel, restauranger, after-ski och längdspår vintertid. Sommartid likaså med vandring, golf, ridning och mountainbikeleder, flowtrails. Det är här äventyret börjar, vid vägs ände!

Läs mer hos mäklaren
Lindberget Mäkleri AB