Garvis Carlssons gata 6, vån 4

Råsunda, Solna kommun Se på karta

8 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Byggår
2020
Avgift
3 315 kr/mån
Driftkostnad
405 kr/år
Pris/m²
75 229 kr/m²

Välplanerad ägarlägenhet med rejäla sociala ytor och mycket förvaring. Till lägenheten finns två duschrum och en rejäl walk-in closet!

- Mycket förvaring med stor walk-in closet till Master bedroom!
- Öppen och social planlösning
- Köksö
- Byggår 2020
- Dusch x2

Projektets hemsida med fler lediga lägenheter finner du här:
https://peabbostad.se/pokalen/

Ägarlägenhet
Bostäderna säljs som ägarlägenheter, vilket innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan hyra ut den på obestämd tid, pantsätta, belåna och sälja den.
När du köper en ägarlägenhet köper du en del av fastigheten och blir lagfaren ägare av bostaden. Du betalar endast för bostadens värde, precis som när du köper en villa eller ett radhus. Här betalar du inte någon månadsavgift till en bostadsrättsförening. Som ägare av en ägarlägenhet betalar du endast för dina lånekostnader och en mindre avgift till en samfällighetsförening. Samfällighetsföreningen beslutar om hur gemensamma utrymmen som trapphus, fasader och hissar med mera ska skötas.

Fördelar med ägarlägenhet
- Hyr ut till vem du vill och hur länge du vill
- Renovera och bygg om som du vill
- Inga gemensamma lån
- Ingen traditionell månadsavgift

Här bor ni i den omtyckta stadsdelen Råsunda med sitt rika utbud av restauranger, caféer, bageri, livsmedelsbutik och småbutiker. I närheten av lägenheten ligger också Råstasjön med gröna omgivningar och perfekta motionsspår. I Solna Centrum erbjuds ett stort utbud av butiker och service, SF:s biograf finns lite längre upp på Råsundavägen i Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finner ni även Skandinaviens största shoppingcentrum "Mall of Scandinavia". Optimalt läge med endast någon minuts promenad till T-bana Solna centrum, tvärbana och bussar, även kort avstånd till pendeltåg.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Daniel Senkal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Daniel Senkal, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-162 75 47