Lövgatan 49

Råsunda, Solna kommun Se på karta

6 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1992
Förening
Riksbyggen BRF Hallen
Om föreningen
Avgift
5 855 kr/mån
Driftkostnad
7 464 kr/år
Pris/m²
63 212 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS, VÄNLIGEN KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING!***

Välkomna till Lövgatan 49, och denna fina fyrarummare med öppen och social planlösning samt balkong! Här bor du i en bostad som har väl tilltagna ytor och stora fönsterpartier i olika väderstreck som fyller lägenheten med ett vackert ljus. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder är detta perfekt. Bostaden präglas genomgående av fina golv, fräscha ytskikt, fönster i två väderstreck som fyller lägenheten med ett härligt och naturligt ljusflöde, fina originaldetaljer, väl tilltagna ytor och rum, ett fräscht kök med köksö och öppen samt social planlösning mot vardagsrummet, gott om plats till förvaring samt badrum och gästtoalett. Balkongen når du från vardagsrummet och balkongen blir naturlig förlängning av lägenheten och ger en umgängesvänlig atmosfär.

Föreningen äger fastigheten Hallen 7 med en huskropp uppdelad på 109 stycken lägenheter. Här finns barnvagnsrum, förråd, tvättstuga , bastu och gym att ta del av.
18 garageplatser, 57 p-platser och 4 MC platser finns att hyra. I avgiften ingår värme, vatten, Tv-basutbud, och fiber 200 Mbit.
Föreningen har gemensam el och debiteras lägenhetsvis. Avgiften är utslagen på andelstalet och således inte på faktisk förbrukning vilket gynnar boendekostnaden.

Råsunda är unikt och väldigt attraktivt tack vare kommunikationerna, serviceutbudet med en butik tvärs över gatan och närheten till grönska. T-bana Näckrosen ligger några minuters promenad bort på Råsundavägen, där man även finner restauranger, Gamla filmstaden, affärer, café, bussar mm. T-banan tar dig till innerstan på 10 min. Gångavstånd till Solna centrum och Mall of Scandinavia. Barnvänligt med parker och förskolor samt härliga strövområden finner man runt Råstasjön och den intilliggande Lötsjön. På Råstasjön plogar man upp skridskobana vintertid. I närheten finns även minigolf, tennishall, utegym och simhall med gym. Föredrar man Sundbyberg kan man efter en kort promenad befinna sig mitt i dess centralaste delar med alla tänkbara kommunikationer och ett svårslaget utbud av restauranger och butiker!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Aleidon Adam

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Aleidon Adam, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-423 18 10