Virebergsvägen 15, Vån 7 / 8

Råsunda, Solna kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 8, hiss finns
Byggår
1956
Förening
BRF Balladen 4
Om föreningen
Avgift
4 932 kr/mån
Driftkostnad
5 520 kr/år
Pris/m²
48 333 kr/m²

Varmt välkommen till Virebergsvägen 15 och denna gavelfyra med balkong näst högst upp i huset! Här bor du i en bostad som har väl tilltagna ytor och stora fönsterpartier i olika väderstreck som fyller lägenheten med ett vackert ljus. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som området erbjuder samt den lummiga oas som Vireberg är känd för är detta perfekt. Bostaden präglas av fint golv, fräscha ytskikt, renoverat kök, väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matplats, charmiga originaldetaljer, stambytt badrum samt toalett. Den mysiga balkongen når du från vardagsrummet och balkongen blir naturlig förlängning av lägenheten och ger en umgängesvänlig atmosfär.

- I avgiften ingår det bredband.

Brf Balladen 4 är en stabil förening som består av 31 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler. Föreningen har gjort stora renoveringar så som omputsning av fasad, rör- och elstambyte, installation av ny hiss, omläggning av tak, installerat fjärrvärmesystem, satt in säkerhetsdörrar, renovering av terass samt håller på med fönsterbyte. Deras gemensamma ytor är tvättstuga, cykelrum och en samlingslokal med pingisrum. I föreningen finns garage- och parkeringsplatser, i dagsläget råder det kö. I området finns det boendeparkering.

Bostadens läge i Vireberg är i det närmaste perfekt. Här bor du nära lugna villakvarter medan fem minuter till fots tar dig till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. Ekbacken utanför Ekensbergsskolan syns från sovrumsfönstret och till Råsundaskolan är det bara en kort promenad. Vill man åt natur och vatten nås vackra promenadstråk vid Huvudsta en kort promenad bort, här finns både pool och friluftsbad samt ridstall och 4H-gård. Åt motsatta hållet ligger Råstasjön och Lötsjön med rikt fågelliv och vackra parker. Kommunikationer finns både runt hörnet i form av buss och Tvärbanan och vid Solna Centrum som ligger 5 min bort till fots finns T-bana och stort utbud av bussar. T-bana till T-Centralen tar bara 10 minuter och går från både Solna och Sundbyberg liksom pendeltåg (olika linjer) och flygbussen går i princip utanför dörren. Solna Centrum har drygt hundra butiker och all tänkbar service. Lika nära bostaden finns även Solna Business Park med Ica Maxi samt pittoreska Sundbyberg centrum, även det 5 min bort! Vill du åt ännu större utbud nås Mall of Scandinavia på ca 20 minuter promenad.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Aleidon Adam

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Aleidon Adam, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-423 18 10