Kungsgatan 34

Rörsjöstaden, Malmö kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1924
Förening
BRF Paula 27
Om föreningen
Avgift
5 724 kr/mån
Driftkostnad
11 880 kr/år
Pris/m²
48 258 kr/m²

GULDLÄGE MED MAGISK UTSIKT ÖVER KUNGSGATAN

På citynära läge, mitt i hjärtat av Rörsjöstadens pittoreska kvarter, finner vi denna väldisponerade 20-tals dröm i magnifikt skick. Vi möts direkt av fin atmosfär och mycket karaktär med bland annat genomgående klassiska brädgolv, tidstypiska höga fönster, djupa fönsterkarmar och en generös takhöjd om ca 3,1 meter förgyller samtliga rum.

Våningen om ca 89 kvm är belägen en halv trappa upp och har en smakfull interiör med genomtänkta färgval och klassiska attribut. Planlösningen är välplanerad men samtidigt oförutsägbar och här bjuds man på 3 rum i fil som vetter mot Kungsgatan, varav 2 idag används som sovrum. Hallen är centralt placerad och med utsikt mot innergården ligger ett platsbyggt kök med egen matplats. Vidare finns ytterligare ett sovrum och ett nyrenoverat badrum med tvättmöjligheter. Känslan är ljus, luftig och oerhört trivsam!

Här bor ni på ypperligt cityläge ständigt omgiven av lugnande grönska, men också bekvämt nära stadens shoppingutbud och populära restauranger. Det är svårt att inte bli förförd av det ena eller det andra och kombinationen av allt gör det unikt. Det här ett riktigt guldläge som sällan erbjuds! Varmt välkommen till Kungsgatan 34 – en bostad att längta hem till!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kontakta mäklaren

Elin Strandh

Malmöhus Mäklarna AB
Mäklare Elin Strandh, Malmöhus Mäklarna AB
0709-79 33 86