Torgny Segerstedts allé 21

Rosendal, Uppsala Se på karta

6 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Inspiration Rosendal
Om föreningen
Avgift
5 132 kr/mån
Driftkostnad
18 060 kr/år
Pris/m²
58 832 kr/m²

Ett förstklassiskt boende allra högst upp på gavel i fastighet! Och precis som rubriken lyder har ni tillgång till en gigantisk takterrass som i princip är lika stora som bostaden. Takterrassen kan nås från varje rum i bostaden /till och med badrummen) och bjuder in till många möbleringsmöjligheter på den ombonande trallen, grillkvällar och fantastiska odlingar då den vetter i sydväst för att fånga upp alla dagens soltimmar. Här kan ni slå er till ro i ogenerat läge för att njuta av solen och den milsvida utsikten!

Bostaden har många läckra lösningar med stora fönsterpartier från golv till tak med skjutdörrar mot takterrassen, allt för att skapa ett fantastiskt ljusflöde in i bostaden samtidigt som det vidgar känslan av rymd. Tanken var från början att denna bostad skulle utgöra en 3:a men nuvarande ägare gjorde om bostaden till en 4:a genom att sätta upp en extra vägg i bortre delen av vardagsrummet, väggen kan enkelt tas ned om man vill återställa planlösningen. Sällskapsytan är fortfarande stor med kök och vardagsrum i öppen lösning och här ryms utöver en stor soffgrupp även tv-möblemang och rejält matsalsbord samtidigt som ni har ordentlig yta för matberedningen i köket. Köket hat utöver all maskinell utrustning ni kan önska er även många eluttag samt USB-uttag för smidigt nyttjande av apparatur. Sovrummen är idag tre; två av dem är något större varav det ena som ligger i direkt access med stora våtutrymmet gärna utgör "master bedroom". Båda våtutrymmena är utrustade med dusch och wc, det större av dem har även full tvättutrustning.

Välmående, relativt nybyggd bostadsrättsförening vars byggnad har vunnit Sveriges arkitekters bostadspris 2018 med många egenskaper utöver det vanliga, eller vad sägs om digital lösning för in- och utpassage, trevlig interiör med hotellkänsla, lätttillgängliga garageplatser med lediga platser redan idag, god cykelförvaring i källarplan, barnvagnsförråd, externa förråd till varje bostad och man har satsat hårt på hälsa med egen löpbana samt streetbasketplan på tak och gym i fastigheten med förmånligt erbjudande för de boende. Föreningen har totalt sex lokaler som ger fina hyresintäkter till föreningen och man har dessutom tagit fram ett gemensamt elavtal för de boende, fördelaktigt avtal för kabel-tv, bredband och ip-telefoni, bostadsrättstillägget ingår i avgiften och hela huset värms upp via markvärme och med vattenburen golvvärme.

Rosendal utgör ett av Uppsalas absolut trendigaste områden; här har man låtit färger och spännande arkitektur vara ledstjärnorna och det är riktigt fascinerade att vandra runt bland fastigheterna. Man har lyckats bädda in området mellan två naturreservat, vilket i sin tur ger en mycket rofylld miljö. Nu är de flesta fastigheterna i området resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation, handel, välsorterade mataffärer, restauranger, populära fik, flertalet lekplatser, förskolor, skola upp till gymnasieålder och fritidsaktiviteter för alla åldrar. Som boende i Rosendal har ni dessutom nära till det mesta såsom Uppsalas stadskärna, välbyggda cykelbanor som på ett par minuter tar er till Uppsalas olika stadsdelar, invid tennishall med gym, nära flera av universitetets utbildningsanstalter, natur och friluftsliv. Stadsbussar finns runt knuten och går mot citykärnan vart femte minut, ni har även all övrig tänkbar service på bekvämt avstånd och närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.