Nyproduktion

Torgny Segerstedts allé 94, lgh 63

ROSENDAL, Uppsala Se på karta

2 555 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
82,2 m²
Våning
6
Byggår
2020
Avgift
4 739 kr/mån
Pris/m²
31 083 kr/m²
Nyproduktion

Har du drömmar om att utforma en lägenhet just som du vill ha den? Då kan detta vara helt rätt projekt för dig!

Här erbjuds en etagelägenhet på våning 6 & 7! Denna lägenhet är 40,9 kvm med en byggbar loftvåning om 41,3 kvm.

RAW Rosendal är ett unikt projekt som består av 50 lägenheter i varierande storlekar där de boende får bestämma planlösning, ytskikt, interiör och ambitionsnivå utifrån sina förutsättningar och önskemål. Här erbjuds ett hållbart boende som kan anpassas över tid och genom förändrade livssituationer.

Lägenheten erbjuder en hall med plats för avhängning av ytterkläder. Lägenheten inrymmer ett väl fungerande kök med rostfri bänkskiva på ben med ett hyllplan under. Maskinell utrusning i köket består av kyl/frys, spishäll, ugn, diskho med blandare och fläkt. Lägenheten präglas av ljus och rymd med stora fönster. Vidare erbjuds ett fräscht badrum med spotlights i taket samt kakel på väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat med spegel ovan samt duschmunstycke på väggen där du som köpare själv väljer om du önskar sätta in ett badkar, duschväggar eller ett draperi. Här är det förberett för att koppla in tvättmaskin. Det finns även en gemensam tvättstuga i föreningen. Till detta tillkommer även en gemensam takterrass ovanpå den lägre husdelen som får nyttjas av de boende. På markplan finns även ett rymligt cykelförråd.

Besök gärna RAW Propertys hemsida för mer information https://www.rawproperty.se/projects/raw-rosendal

RAW Rosendal ligger i hjärtat av Uppsala med närhet till det mesta. Härifrån kan du cykla till både Akademiska sjukhuset och Ulleråker på fem minuter. Dessutom finns förskolor, grundskolor och gymnasium inom bekvämt avstånd. Runt RAW Rosendal finns mycket skogs- och grönområden som bjuder in till allt från promenader längs Stadsparken till svamp- och bärplockning i Stadsskogen. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år.

Tänk om! Tänk RAW!

Läs mer om bostaden
Riksmäklaren