Ölandsresan 3D

Sävja, Uppsala Se på karta

2 675 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 11, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala
Om föreningen
Avgift
4 670 kr/mån
Pris/m²
31 471 kr/m²

Mycket fin och välplanerad 4:a belägen i modern och läcker fastighet från 2018 med hiss från markplan. Här bor du med ett högt och ljust läge i fastigheten utan störande insyn och med en slående utsikt över Uppsalas skyline.

Bostaden håller en hög standard med fint Vedum-kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Två badrum med kakel och klinker varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Bra storlek på sovrummen, master bedroom har utgång till den härliga balkongen. Bra förvaring i hallen med platsbyggda garderober med skjutdörrar. Stor balkong i västerläge med magisk utsikt. Genomgående ljusa målade väggar och parkettgolv.

Förening med fina gemensamma utrymmen såsom gemensam takterrass, gym, bastu, gästrum, festlokal, hobbyrum och cykelförråd. Vacker innergård som bildar en enhet med fastighetens arkitektur. I föreningen finns parkeringsmöjligheter i både garage och uteplatser, för närvarande är det kö.

Sävja är ett familjevänligt område med naturen som närmsta granne. Utmärkta bussförbindelser och cykelväg in till centrala Uppsala. I närområdet finns även den stora lekplatsen Sara Lisas Park, Sävja IP och pump-track-bana. Det är bara några hundra meter till förskola och skola upp till årskurs 9. För den friluftsintresserade finns Lunsenskogen i direkt närhet och båtlivet vid Ekoln samt skidåkning i Sunnerstabacken på nära avstånd. I området finns också all tänkbar service så som mataffär, bibliotek, närlivs, vårdcentral, apotek och restauranger. Det är dessutom mycket bra bussförbindelser med linjetäta 5:ans buss och cykelvägar in till centrala Uppsala.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala