Knapebacken 6

Sisjön, Göteborg Se på karta

4 865 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
87 m²
Avgift
4 102 kr/mån
Driftkostnad
13 920 kr/år
Pris/m²
55 920 kr/m²
Nyproduktion 

Varmt välkommen att reservera en bostad i Sisjödals mest attraktiva bostadsrättsförening Brf Sisjödal, som Peab nu håller på att bygga. Här byggs 2:or, 3:or och 4:or och man bor bekvämt med hiss upp från garageplanet och ett fantastiskt läge mellan stad och den vackra natur som Sandsjöbacka naturreservat erbjuder alldeles intill. Mataffärer finns i Sisjöns handelsområde dit man enkelt tar sig via en kort promenad, cykel eller med den buss som avgår runt knuten. Till centrala Göteborg och allt som som storstaden har att erbjuda är det endast 8 km.

Askim är ett av Göteborgs mest attraktiva områden. Förutom direkt närhet till Sandsjöbacka naturreservat och badsjön Sisjön erbjuds här även närhet till havet, badvikar, båthamn och golfbana.

Det nya området Sisjödal passar de flesta. Både yngre och äldre. Det är även idealiskt för barnfamiljer då det finns flera förskolor och skolor, både kommunala och fristående i området och närområdet. Här finns även ett rikt föreningsliv och många lättillgängliga aktiviteter för alla åldrar och intressen.

De som väljer att köpa en av de bostäder som Peab bygger i Sisjödal kommer att ha möjlighet att välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få istället en högre månadsavgift. Lägenheterna säljs till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Mer information finns på projektsidan: https://peabbostad.se/projekt/vastra-gotaland/sisjodal/

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster