Norra Sjöbogatan 45

Sjöbo, Borås kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 395 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
BRF Enhörningen
Om föreningen
Avgift
4 279 kr/mån
Driftkostnad
5 480 kr/år
Pris/m²
15 058 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en trivsam fyra med balkong på natursköna Sjöbo. En välplanerad bostad om 86 kvadratmeter med stor potential. Du har två större och ett mindre sovrum att disponera som du vill och bra förvaringsmöjligheter från två rymliga klädkammare. Från balkongen blickar du ut över innergården, med solen som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Lägenheten är bekvämt belägen på första våning med nära ut till den fina trädgården.

Här bor du i en stabil och omtyckt förening med härlig gemenskap och låg månadsavgift. Mycket trevlig och välskött innergård med lekplats, gemensamhetslokal och ett flertal grill- och sittplatser. Föreningen har också övernattningslägenhet samt modern bastu och relaxavdelning. Parkering och garage finns att hyra enligt kösystem. Föreningen har dessutom nyligen installerat nio laddstationer för elbilar, det kommer vid behov att byggas ut. Ett antal besöksparkeringar finns inne på gården.

Läget är lugnt och bra, nära till Sjöbo torg med mataffär, apotek, vårdcentral, bibliotek och skola. Fina grönområden med bra promenad- och cykelvägar. Bussarna går med täta förbindelser till Knalleland och centrum.

Välkommen att trivas på Norra Sjöbogatan 45!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Carina Röjland-Lindberg

HusmanHagberg Borås
Mäklare Carina Röjland-Lindberg, HusmanHagberg Borås
070-151 80 70