Nyproduktion

Svens väg 1J lgh 1002

Skaftö, Lysekil Se på karta

3 545 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86,1 m²
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Avgift
4 459 kr/mån
Pris/m²
41 173 kr/m²
Nyproduktion

Varmt välkommen till Brf Gläntan 3 beläget i pittoreska och genuina Fiskebäckskil. Här erbjuds nu möjligheten att köpa nyproducerade lägenheter i fantastisk miljö med närhet till allt vad samhället har att erbjuda med direkt närhet till bad och båtliv.

Här projekteras fyra bostadshus med totalt 19 lägenheter varav 15 upplåts som bostadsrätter och fyra som hyresrätter. Husen är fördelade i två plan med fyra eller fem lägenheter i varje hus varav det ena huset har fyra hyreslägenheter i bottenplan. Lägenheterna kommer att bestå av allt från ettor på 37,3 kvm till fyror på 86,1 kvm. Lägenheterna är ljusa och luftiga och har genomgående hög standard med kök från Vedum, vitvaror från Siemens, genomgående vitlaserad ekparkett och helkaklade badrum. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats mot den vackra omgivningen. Bostadsrättsföreningen har med stor eftertänksamhet och noga utvalda material satsat på lågenergihus, byggda i trä och med modern teknik i traditionell utformning som harmoniserar väl till Fiskebäckskils övriga bebyggelse. Detta är ett fantastiskt boende i en kulturellt viktig miljö, där sten och mjuka material samsas i harmoni.

Parkeringsplats och separata förråd finns till alla lägenheter och ingår i avgiften.

Här bor du i ett nybyggt, lugnt och attraktivt område i inbjudande miljö och på kortare promenad nås båthamn, bad och restaurang i absoluta toppklass. I närområdet finns vackra natursköna strövområden med bär- och svampskog samt fina aktivitetsmöjligheter och för den golfintresserade är det nära både till Näreby pay-and-play med 9 hål och till Skaftö Golf med sin fina 18 hålsbana.

Här finns också goda bussförbindelser och till Lysekil kan man ta sig både med personfärjan Carl Wilhemsson som går från Fiskebäckskil och Östersidan eller med bilfärja från Skår. Här finns också fina cykelvägar som tar dig mellan de olika samhällena.
Vandra i Vägeröds dalar som är ett naturreservat med ädelskog, det är en lummig oas med bokskog och ekar med utsikt över innerskärgård och havsstrandängar. Området är ett underbart utflyktsmål för alla som vill ha en naturnära upplevelse.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Lysekil