Mullbergsvägen 25F

Skellefteå, Skellefteå Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2018
Förening
BRF Boklok Bergslyckan
Om föreningen
Avgift
4 543 kr/mån
Driftkostnad
4 224 kr/år
Pris/m²
27 000 kr/m²
Antal besök
5 430
Dagar på Hemnet
29

En mycket trivsam gavel 4:a på andra våningen med söderbalkong och praktisk loftgång med uteplatskänsla. Här har man kostat på med det lilla extra med uppdaterade vitvaror i kök och badrum/tvättstuga. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, bra med förråd och klädkammare. Trevliga föreningsytor med lekpark, grillplats som passar på unga och äldre. Parkering finns att hyra. Nyproducerad 2018-2019. Tillträde kring årsskiftet.

Inför visning ber vi er läsa igenom följande information:
Vi är alla på olika sätt berörda av Covid-19. Vi är måna om dig och våra medarbetare. Därför följer vi Folkhälsomyndighetens råd och ber dig göra detsamma för att minimera smittspridning.
- Är du intresserad av bostaden, och tillhör riskgrupp, dvs har en sjukdomsbild som gör att du bör vara extra försiktigt just nu, kontakta din mäklare för att hitta alternativ kring visning.
- Känner du dig sjuk och har influensasymptom ber vi dig att kontakta din mäklare så försöker vi ordna så att du kan få se bostaden vid ett annat tillfälle.
- Om mäklaren inte tar i hand när du kommer så beror det bara på att vi visar omtanke om dig och följer våra rekommendationer.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå