Storvretsvägen 23, 4 tr

Skogås, Huddinge kommun Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1966
Förening
BRF Grannporten
Om föreningen
Avgift
5 449 kr/mån
Pris/m²
23 480 kr/m²

Ett hem där du känner dig fri som fågeln tack vare att du befinner dig i den högst belägna bostaden i Skogås (hiss finns). Hörnläget högst upp i huset ger fri utsikt både mot Stockholm samt mot Tyresö – tänk att få uppleva nyårsfyrverkerierna härifrån – eller naturens magiskt skiftande färger och ljus. Här lyser solen upp och värmer den inglasade österbalkongen från tidig morgon till lunch. Ljusinsläpp från fönster på två håll utan insyn, genomgående smakfulla färg- och materialval, ett renoverat kök och ett helkaklat badrum samt gästtoalett. Tänk så bra kan du bo här på Storvretsvägen 23! Det hemtrevliga köket bjuder på svängrum för mästerkocken och sittplats för gästerna. Badrummet är fräscht och helkaklat med bubbelbadkar och tvättmaskin. Dina tre sovrum är lugnt placerade, fria från insyn, och vardagsrummet rymmer såväl familj som vänner. Bra förvaring i flertalet garderober samt i ett stort förråd som är praktiskt beläget på entréplan.
Föreningen har fortfarande ett antal hyresrätter kvar, vilka säljs som bostadsrätter då de blir vakanta, detta är en dold tillgång som kommer stärka föreningens ekonomi i framtiden. Ytterligare ett plus i kanten är föreningen äger marken.

Det är lätt att gilla läget här på Storvretsvägen. Enligt hitta.se är det 500 meter till Skogås centrum med vårdcentral, välsorterad ICA-butik och lite därtill. Fina kommunikationer med en busshållplats strax utanför (buss 831 till Farsta centrum). Med pendeltåget tar du dig in till city på dryga 20 minuter. Du bor i en välskött förening som ser om sina hus och sköter sin ekonomi, lugnt beläget på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtomkring. Skogås är ett trevligt område rikt på både skog och natur med fina strövområden samt flertalet badplatser. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både sjön Magelungen och sjön Drevviken, som också sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, badmintonbanor och fotbollsplaner.
Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Farsta

Kontakta mäklaren

Nina Eklund

Svenska Mäklarhuset Farsta
Mäklare Nina Eklund, Svenska Mäklarhuset Farsta
072-176 18 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.