Nyproduktion

Honnörsgatan 6, 11303

Södra Ekkällan, Linköping Se på karta

3 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Våning
4 av 7
Förening
BRF Gläntan 1
Om föreningen
Avgift
5 550 kr/mån
Pris/m²
41 563 kr/m²
Nyproduktion

Med balkong i söderläge mot den grönskande skogen bor ni i denna välplanerade fyra med social och delvis öppen planlösning. Tre rymliga sovrum med förvaringslösningar, det större med garderobsvägg och plats för skrivbord. Lägenheten är utrustad med två våtrum varav ett av dem med egen tvätt-del. Fullt utrustat kök från Marbodal, vitvaror från Siemens och blandare från Tapwell. Goda förvaringsmöjligheter med bland annat klädkammare i hall.

Gläntan får ett fantastisk läge i utkanten av Södra Ekkällan bredvid en skogslund. Naturskönt läge med utrymme för lugn och ro samtidigt som du har närhet till både skola, service, kommunikationer och cykelavstånd till city.

Gläntan 1 får välplanerade lägenheter, med gott om förvaring. Det blir ett bekvämt boende med en inramad innergård samt garage och förråd i källarplanet. Vi erbjuder flexibla planlösningar och ett stort utbud av inredningsval för att du ska få möjlighet att skapa ditt drömhem.

Det ska vara lätt att leva miljövänligt, Gläntan blir ett Svanenmärkt hus. Det betyder att det lever upp till en rad specificerade krav och lösningar för att minska miljöbelastningen.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Linköping