Plutonsgatan 9

Södra Ekkällan, Linköpings kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Ekkällan 3
Om föreningen
Avgift
4 512 kr/mån
Driftkostnad
3 872 kr/år
Pris/m²
36 505 kr/m²
Antal besök
1 423
Dagar på Hemnet
12

Välkommen till denna trevliga fyrarummare!

Här finns lägenheten för er som söker en rymlig och välplanerad bostad. Bostaden genomsyras av ljusa färgval och trevligt parkettgolv och ger ett luftigt och ljust intryck tack vare fönster i två väderstreck. Här bor du bland annat med ett smakfullt Marbodalkök med rostfria vitvaror, ett rymligt badrum med tvättmöjligheter samt en separat gäst-wc. De två balkongerna med utsikt över bland annat föreningens trevliga innergård gör det enkelt att trivas. Förutom bostadens interiöra garderobslösningar samt inomhusförråd så finns även ett separat lägenhetsförråd som tillsammans med föreningens garage nås smidigt via trapphuset med hissen.

Oavsett om ni färdas med buss, bil eller cykel nås hemmet på ungefär 10 minuter från centrum. I Södra Ekkällan bor ni med närhet till det mesta så som många av stadens stora arbetsplatser som Universitetssjukhuset, Mjärdevi företagspark med flera ligger alldeles intill. Här bor ni nära både stadsliv och natur! Närhet till det vackra eklandskapet Tinnerö som inbjuder till skön rekreation.

Närområdet erbjuder också en mycket god närservice med Coop-butik, apotek samt flera restauranger. Närhet till flera förskolor, skolor samt motionsanläggningar. I närområdet finns även en nybyggd aktivitetspark med bland annat fotbollsplan och klätterställningar.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping

Kontakta mäklaren

Ronja Westh

Fastighetsbyrån Linköping
Mäklare Ronja Westh, Fastighetsbyrån Linköping
072-856 31 92

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.