Solgårdsterrassen 17

Solgårdsterrassen, Stenungsund Se på karta

3 528 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Förening
BRF Solgårdsterrassen 1
Om föreningen
Avgift
5 213 kr/mån
Pris/m²
40 091 kr/m²
Nyproduktion 

Livskvalitet ovan hav och land
För dig som vill ha nära till allt men samtidigt känna naturens lugn, är Solgårdsterrassen bostadsområdet med stans kanske läge. Solgårdsterrassen kommer sammanlagt att bestå av sju huskroppar, tre i första etappen, som tillsammans bildar ett eget bostadsområde där det tidigare bara funnits klippor och grönska.

Genomtänkta bostäder som utnyttjar sitt läge
Här är inget lämnat åt slumpen, det finns planlösningar för de flesta behov, där alla vinklar och detaljer är noga planerade för att du ska kunna njuta till fullo av läget, utsikten och ljuset. Tack vare att husen ligger i en brant sluttning och är placerade för att skapa fria siktlinjer får de flesta en helt fantastisk utsikt, även från innergårdarna. Husen i den första etappen är de högst belägna och vetter mot stadens sydvästra delar.

Inglasade balkonger
Bor man på en av Stenungsunds högst belägna platser vill man ju också kunna njuta av utsikten, oavsett våningsplan. Samtliga lägenheter är därför utrustade med inglasade balkonger på cirka 10 kvm i österläge. Här kan du avnjuta morgonkaffet eller kvällsmaten, väl skyddad mot regn, vind och fiskmåsar.

God standard och gott om tillval
Lägenheterna håller en genomgående hög nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Mattlackad ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement du önskar. Köket är välutrustat med dämpade fullutdragslådor, induktionshäll och varmluftsugn. Vill du sätta din personliga prägel på lägenheten redan innan inflyttning så finns det gott om tillval att göra. Allt från färg på skåpsluckor, kakel och knoppar till bänkskivor eller varför inte rostfri kyl & frys.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Förutom fiskmåsar finns här en svan
Ambitionen med Solgårdsterrassen är att skapa ett hållbart bostadsområde som värnar om miljön, invånarna och kommande generationer. Därför kommer samtliga bostäder att Svanenmärkas och uppfylla högt ställda krav på bland annat material, energiförbrukning och isolering.

Välj pris - Ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en lägenhet i Brf Solgårdsterrassen kommer att kunna välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Läs mer om bostaden
Peab Bostad AB