Engelbrekts väg 75C

Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun Se på karta

4 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
1992
Förening
BRF Taljan
Om föreningen
Avgift
6 464 kr/mån
Pris/m²
41 294 kr/m²

**Accepterat pris**

- Stor balkong i sydväst läge
- Stabil förening
- Öppen planlösning
- Centralt läge

Låt mig presentera den trevligaste 4:an i området. Här möts du av en hall med goda möjligheter till avhängning och två rymliga förråd i access från hallen. Vardagsrummet är som gjort för dig som gillar att ha över dina vänner eller familj. Köket är i bra skick och är utrustat med allt som behövs. Badrummet är stort och utrustat med dusch, handfat, WC, tvättmaskin och förvaringsskåp. Stora och rymliga rum med gott om förvaringsmöjligheter. Men det absolut bästa med denna lägenhet måste vara den inglasade kungsbalkongen, här kan du njuta till fullo, här får du gott om plats för utemöbler och grill så att du och dina vänner kan ha era mysiga sommarkvällar.

Utöver det så är föreningslivet och gemenskapen något att verkligen njuta av! Oasen till innergård öppnar upp för grillning så länge vädret tillåter, separat återvinningsrum och tvättstuga för den som vill tvätta under dygnets alla timmar! Föreningens ekonomi är mycket stabil och det visar sig på avgiften och även den höga nivån på renlighet och skötsel i föreningen.

Här bor ni med gångavstånd till Sollentuna Centrum som erbjuder en mängd shopping och restauranger samt all annan service ni kan tänka er. Utmärkta kommunikationer med både pendeltåget samt bussar inom mycket kort avstånd. Precis runt knuten finns flertalet butiker, restauranger frisörer mm. Det finns gott om förskolor i närheten. För den som ska gå gymnasium ligger Rudbeck i närheten. Sollentuna har mycket fina och trevliga grönområden, bland annat vid Edsviken och kring Rösjöområdet där det finns både badplats, utegym och bra motionsspår.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Alexander Safar

Notar
Mäklare Alexander  Safar, Notar
0767206000
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021