Solnavägen 23C

Solna C, Solna kommun Se på karta

5 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 9, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Solna Estrad
Om föreningen
Avgift
5 332 kr/mån
Pris/m²
68 851 kr/m²
Antal besök
1 580

- Accepterat pris!

- I omåttligt populärt projekt
- Välplanerad bostad
- Exklusiv interiör
- Tillträde inom kort
- Service, kommunikationer och natur precis utanför porten

I hjärtat av Solna mellan Råsunda och Vasastan byggs nu ett nytt kvarter med fyra nya bostadshus. Nu kan du förverkliga drömmen om ett boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i slutsålda och omåttligt populära Brf Solna Estrad. Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken.

I denna fantastiskt planerade lägenhet på med öppen planlösning finner du en hög standard på alla materialval. Här följer interiören BQ Design Säsong i en vacker färgskala framtagen av inredningsansvarig Anna Brink där inspirationen är hämtat från den svenska naturen. Den allmänna interiören består av vita väggar och en vacker 3-stav mattlackad ekparkett genomgående i hela lägenheten. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt, vitt kök från Vedum med integrerade vitvaror från Electrolux i rostfritt utförande. Bostadens hörnläge ger fantastiskt ljus till bostaden och bostadens balkong belägen i sydväst. Tre trivsamma sovrum. Smakfulla och helkaklade badrum samt gäst-WC. Välj mellan en dusch eller ett långt och härligt bad. Badrummet är även utrustat med tvätt- och torkmöjligheter.

Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Där fyra nya kvarter som ta form och Solnavägen ska utvecklas en grön boulevard som knyter samma med Hagastaden. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen.
Här bor ni i ett fantastiskt läge med allt ni kan önska er!

Inflyttning sker i två etapper, preliminärt september 2023.
Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning för att få en känsla av materialval och projektet. Visningen sker på Svenska Mäklarhuset Solnas kontor på Råsundavägen 121.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Solna

Kontakta mäklaren

Ebba Henriksson

Svenska Mäklarhuset Solna
Mäklare Ebba Henriksson, Svenska Mäklarhuset Solna
0708932912