Kommande

Trädgårdsmästeriets väg 3C

Steninge, Sigtuna Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Allén i Steninge Slottsby
Om föreningen
Avgift
4 157 kr/mån
Driftkostnad
5 640 kr/år
Pris/m²
33 742 kr/m²
Kommande

Nu finns tillfälle att förvärva en fyrarumspärla i toppskick i mysiga Steninge Slottsby. Lägenhet med mycket bra planlösning! Mysigt, fönster i motsatta väderstreck och hiss med skapar ett bekvämt boende. Lägenheten är en optimalt planerad 4:a och har mycket funktion på sina ytterst rymliga kvadratmeter. Planlösningen är allt annan än klassisk och överraskar på ett positivt sätt, resultatet är otroligt lyckat.

Här erbjuds ett stilrent kök med full maskinell utrustning med köksö på hjul, utmärkt förvaring bakom vit köksinredning. Köket är öppet mot matsalsdel och vardagsrum vilket ger en stor social yta samt gott om utrymme för en trivsam middagsplats. Med tre lättmöblerade sovrum får alla i familjen plats. Badrummet är fräscht med tvättmaskin och torktumlare. Stämningen känns tidlös, stilren, enkel och genomtänkt. Det bästa med bostaden att man kan avnjuta solen hela dagen tack vare en balkong på en sida och uteplats på andra sidan.

Bra förening med bra avgifter. Här bor ni i fina omgivningar. Omedelbar närhet till grönskande parker såväl som till Stenladans restaurang och butiker.
Här presenteras ett hem som överträffar det mesta - här är det bara att flytta in!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.