Jupitervägen 12

Stenkulla, Nyköping Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1960
Förening
BRF Venusbacken
Om föreningen
Avgift
4 655 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
18 688 kr/m²
Antal besök
1 351
Dagar på Hemnet
9

Välskött fyrarummare med en fin inglasad balkong i västerläge, högst upp i hus med hiss. 80 m² fördelat över en riktigt bra planlösning där vardagsrummet utgör lägenhetens mitt och resterande rum är runtom. Fullutrustat kök i ett gott skick. Helkaklat badrum, förberett för tvättmaskin.

HSB brf Jupiter är en välskött HSB-bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten Venus 2 i Nyköping som färdigställdes 1960 och som består av tre hus om 72 bostäder. I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud kabel-tv. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i källarplan samt ett något mindre källarförråd i form av matkällare. Tvättstuga och cykelrum. Gratis parkeringsplatser finns längs gatan och bostadsrättsföreningen har även egna.

Bostaden vänder sig till dig som söker ett lugnt område med närhet till centrum där man samtidigt har service i form av en ICA-butik, pizzeria och gym i kvarteret. För den aktive är närheten till Rosvalla Eventcenter med gym, ishall, bowling, fotbollsplan och olika idrottsföreningar helt klart uppskattat. Likaså finns Ekensberg som har löparspår sommartid och skidspår snörika vintrar nära intill. Cykelavstånd till hamnen som sommartid blomstrar med mysiga caféer, restaurangutbud och båtliv. Bekvämt avstånd till Öster med dess utbud av caféer, restauranger och butiker.

Varmt välkomna till visning - kom ihåg att anmälan krävs för at vi ska kunna genomföra trygga visningar!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.