Johan III:s gata 12

Stensö, Kalmar kommun Se på karta

4 390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
BRF Gullregnet
Om föreningen
Avgift
5 699 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
45 729 kr/m²

På ett helt fantastiskt Kalmarläge, där Kalmarsundsparken, Södercentrum och Stensö möts. Där, precis jämte dammen och parken, med havet ett olympiskt stenkast bort möter du Johan III:s gata 12, för första gången presenterat som en bostadsrättsförening.

Detta är ett projekt som jag fått äran att följa från ax till limpa. Ett projekt som ligger mig varmt om hjärtat. Det är en stor sak att köpa en bostad, och ett ännu större uppdrag att utforma ett hem. Ett uppdrag som tagits på stort allvar. Bostäderna har fått sig en helomvändning i såväl form som stil. Med stor kunskap, erfarenhet och kännedom om vår lokala marknaden har vi skapat hem som förhoppningsvis ska bli en plats för dig och dina framtida grannar att trivas på och älskas i många år framöver.

Det kommer inrymmas totalt sju bostäder. Storlekarna kommer variera från 41 kvm upp till 96 kvm. Varje lägenhet stoltserar med sin egen balkong, den största bostaden har dessutom en väl tilltagen uteplats. Föreningens gemensamma trädgård är väl värd att skryta om och disponeras fritt. I källarplan finns förråd, ett till varje bostad samt ytterligare biytor.

På sydvästra gaveln, på första plan, möts vi av 96 kvadratmeter. Här genomgicks stora förändringar kort innan husets omvandling, varför skicket lämnats orört. Det var alldeles för fint för att vidröra. Väl inne förstår du vad jag menar…Därefter möts vi av tvårummare i olika storlekar och utförande. Gemensamt för samtliga är påkostade trägolv. Totalrenoverade och helkaklade badrum och exklusiva kök från Sentens (ej i lgh 1202). Samtliga väggar och tak är nymålade och all el är ny.

Det är onekligen ett avundsvärt läge. Med möjligheten att snurra handduken om dig och ta cykel ner till Kalmarsundsparken för ett morgondopp. Du bor med närhet till det mesta och behöver aldrig stressa, varken till jobb eller en mysig fika på stan.

Den 21 maj står dörren på glänt för just dig. Varmt välkommen på ”Öppet hus”.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Selma Kahrimanovic

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Selma Kahrimanovic, Pontuz Löfgren AB
0725300630
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2021