Banérgatan 17A

Stockholm Se på karta

8 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
73 m²
Biarea
39 m²
Balkong
Nej
Byggår
1887
Förening
BRF Fanan nr 28 i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 979 kr/mån
Pris/m²
116 370 kr/m²
Antal besök
13 671
Dagar på Hemnet
16

**Uthyrningsdel med intäkter på cirka 250 000kr / ÅR ** 2 VÅNINGAR **

I en välskött fastighet anno 1887 saluförs just nu en drömlägenhet om hela 112 kvm totalyta, på marknivå i vackert gårdshus! En fantastisk våning med två ytterdörrar vilket möjliggör en uthyrningsdel på nedre plan, där intäkterna skulle generera till att bo helt kostnadsfritt, alternativt perfekt för tonåringen. Förening är både stabil med god ekonomi och låga avgifter.

Genom huvudentrén möts du av öppen, social yta mellan vardagsrum och kök. Fantastiskt ljusinsläpp sker via högt sittande fönsterpartier längst långsidan vilket ger dom luftiga kvadratmeterna önskad rymd tillsammans med den generösa takhöjden. I och med det tidiga byggåret får du smak på dom tidlösa sekelskiftsdetaljerna i form av takstucktur, vacker fungerande kakelugn, breda trätiljor och takrosetter. Detta möter exklusiv design och genomgående materialval i toppklass vilket bara är några utav dom många attribut som skapar trivsel och en hemtrevlig känsla. Den separata entrén som leder dig in till nedre plan gör bostaden unik - fullt utrustad med allt som behövs kring din moderna vardag! Det finns även tidigare bygglov för altandörr till gård.

På denna attraktiva adress i hjärtat utav Östermalm har du nära till allt. Restauranger på samma gata såsom mysiga Coco & Carmen och STIM grill på Narvavägen. Ett toppläge med promenadavstånd till Karlaplan, Stureplan och Djurgården. Östermalmstorg stora utbud utav både shopping, service och välkända restauranger är nära till hands, likaväl som vatten- och båtlivet kring Nybrokajen och strandvägen. Vackra djurgården och närliggande Gärdet erbjuder grönskande natur, promenadstråk och friluftsliv.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB
Guldhemmnet logga

Finalist

Årets stjärnskott

Guldhemmet 2019