Gräsandsvägen 15, 3tr

Stockholm Se på karta

3 200 000 kr

2 795 000 kr +14%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1962
Förening
BRF Vinkelspegeln
Om föreningen
Avgift
3 334 kr/mån
Pris/m²
36 782 kr/m²
Antal besök
4 604
Dagar på Hemnet
27

Accepterat pris

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade smakfullt renoverade fyrarummare i stambytt fastighet. Här bor ni med en låg avgift i lugn och stabil förening med låg belåning.
Bostaden är belägen högt upp i huset med magiskt sjöutsikt mot Magelungen. Under 2019 har dessutom hela bostaden blivit genomgående renoverad detta i kombination med läget gör denna bostad svårslagen.
Lägenheten har fönster i två-tre väderstreck, vilket bidrar till ett rikt och härligt ljusinsläpp vilket ger känsla av rymd och hög mysfaktor.
Bostadens 88 välplanerade kvadratmetrar är fördelade över ett vardagsrum med utgång till balkong i soliga söder, rymligt kök med generöst fönsterparti och plats för matbord, tre stora sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring. Från hallen nås även en väl tilltagen klädkammare.
Separat wc och badrum är i gott skick, med klinkergolv och kakel. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin. Dessa stambyttes även 2003.

Fagersjö är ett lugnt och barnvänligt område beläget utmed Magelungens norra strand. Kring Magelungen finns många fina badplatser, promenadstråk och plogade skridskobanor på vintern. Stadsdelen gränsar till Farsta och Högdalen och har ca 3000 invånare.
Inte långt från Fagersjö finns Ågesta friluftsområde med motionsspår, skidspår, golfbana, ridhus och brukshundklubb. I Fagersjö ligger dessutom Högdalstoppen 1 och 2, två av Stockholms högsta punkter, med utsikt över södra Stockholm.

I området finns livsmedelsbutiker, förskolor och grundskolor.

Kommunikationerna är bra och med buss 165 och 167 når du snabbt och smidigt både Farsta Centrum och Högdalen där tunnelbanans gröna linje tar dig vidare in mot Stockholm central.

Farsta Centrum är mycket populärt med sina c:a 150 butiker och erbjuder alla tänkbara varor och tjänster man kan tänkas behöva. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Robin Ström

Notar
Mäklare Robin Ström, Notar
0709- 99 79 29
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019