Nyproduktion

Oskarslundsbacken 26

Stockholms kommun Se på karta

7 140 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Planerat tillträde
Vintern -24/25
Avgift
5 530 kr/mån
Pris/m²
73 608 kr/m²
Antal besök
2 239
Dagar på Hemnet
29
Nyproduktion

Optimalt planerad fyra med fint burspråk i vardagsrummet, som ligger i öppen planlösning med köket. Bo mitt i hjärtat av Liljeholmskajen med stor balkong i söderläge och tre rymliga sovrum.

Bostaden är stilfullt inredd med fina och funktionella materialval. Här finns alla bekvämligheter såsom induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Huset ligger i de populära Sjövikskvarteren på Liljeholmskajen. Läget är centralt, bara några kvarter upp från den omtyckta kajpromenaden och nära till barnomsorg, restauranger och matbutiker. Kommunikationerna är mycket bra med bussar, tvärbana (Årstadal), tunnelbana (Liljeholmen) och pendeltåg (Årstaberg) på kort promenadavstånd. Här kommer du att trivas.

Läs mer om bostaden
JM Kundtjänst Bostad

Kontakt

Annamaria Odenfors

JM Kundtjänst Bostad
Mäklare Annamaria Odenfors, JM Kundtjänst Bostad
+46768990243

Visningstider

  • 3
    okt
    Sön 3 okt kl. 10:30–11:30
    Välkommen på visning i visningslägenheten på Oskarslundsbacken 13, 1/2 tr. Här kan du besöka en 5:a i en annan förening för att se hur en färdig JM lägenhet ser ut. På visningen träffar du mäklare och kan få information om föreningen och området samt även besöka lägenheterna 3D virtuellt för att få en känsla för solläge och balkongutsikt. Du tar dig enkelt till Liljeholmskajen med t-bana Liljeholmen och därifrån är det cirka 700 meters promenad till visningslägenheten på Oskarslundsbacken 13. Du kan också ta tvärbanan till hållplats Årstadal. Kommer du med bil parkerar du på gatorna i närheten.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.