Strandvägen 57A

Strandvägen, Landskrona Se på karta

2 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
158 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Boken 21
Om föreningen
Avgift
6 795 kr/mån
Pris/m²
17 057 kr/m²

Mellan havet och molnen, på översta våningen i den vackra sekelskiftesvillan, ligger denna vindsvåning med stor potential att kunna bli ett riktigt drömboende. Utsikten över Öresund, Ven, Danmark och strandpromenaden tar andan ur en och därtill har man utsikt åt alla andra väderstreck, med bebyggelsen längs Strandvägen norrut och söderut och inte minst lummiga Exercisfältet.

Lägenheten har en planlösning som fördelar sig över stort vardagsrum med fönster åt både havet och exercisfältet, tre sovrum av varierande storlek, badrum, gäst-wc samt kök. Den härliga balkongen i västerläge bjuder på den mest storslagna utsikten och tack vare att den är belägen indragen i fastigheten får man fördel av visst vindskydd. Till lägenheten hör också ett garage med extra bilplats framför samt ett rymligt källarförråd. Den gemensamma trädgården ska inom kort rustas upp med nya planteringar och förlängning av häcken. Det finns en egen yta i trädgården som kan nyttjas av lägenhetsinnehavaren och till exempel husera trädgårdsmöblemang.

Observera att lägenheten har ett renoveringsbehov. Föreningen kommer inte godkänna juridisk person som köpare. Vidare informeras spekulanter om att denna försäljningsprocess kommer vara helt transparent, dvs det kommer erbjudas några förhandsvisningar och inga dolda bud kommer att beaktas. Kan man inte komma på den utsatta visningstiden kan man kontakta mäklaren för att se om det finns möjligheter i veckan efter den ordinarie visningen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona