Radhusslingan 8

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Kilgaveln
Om föreningen
Avgift
4 349 kr/mån
Driftkostnad
27 156 kr/år
Pris/m²
24 948 kr/m²
Antal besök
2 260
Dagar på Hemnet
13

På familjevänliga, barnvänliga Radhusslingan finner du detta välplanerade radhus som är fördelat på två plan och som är genomgående väldigt fräscht.
Stora ljusa lättmöblerad rum, stilrent och fräscht kök och ett rymligt vardagsrum, mysig baksida med både trädäck och gräsyta, närhet till naturliv, centrum och idrottscentrum.

På entréplan möts du av en välkomnande hall, ett fräscht kök, samt vardagsrum och ett helkaklat badrum. Övre plan bjuder på tre stycken rymliga sovrum samt ytterligare ett fräscht badrum med badkar. På tomten har du den mysiga baksidan där det finns både gräsyta och ett altandäck som har plats för både matbord och loungemöbler, detta når du via vardagsrummet.

Fastigheten är byggd 2016-2017 så här är allt ljust och fräscht, bara att flytta in!

Området är barnvänligt, en nybyggd lekplats finns på trehjulingsavstånd och på bekvämt cykelavstånd nås Resecentrum för pendlaren!
Dessutom perfekt beläget i närheten av idrottscentret Larslunda IP och Strängnäs golfbana som ligger inom gång och cykel avstånd. Dessutom har man Strängnäs centrum med bla. Strängnäs resecentrum en kort bilresa från bostaden. Från resecentrum tar du dig på ca 50 minuter till Stockholm och ca. 15 minuter till Eskilstuna.

Försäljningen planeras längre fram, beräknat tillträde i mitten av Maj 2022, men välkommen med din intresseanmälan redan nu!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Annalena Stening

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Annalena Stening, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46700919224

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.