Nyproduktion

Ryttargången 9, LGH 1109

Strömstad Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103,6 m²
Balkong
Ja
Planerat tillträde
Inflyttningsklar
Förening
BRF Stenhuggaren 18 i Strömstad
Om föreningen
Avgift
6 087 kr/mån
Pris/m²
26 979 kr/m²
Nyproduktion

En fyra som förgyller din vardag i Strömstad. Lägenheten är på 104 m2 med två balkonger där den ena är ca. 7 m2 och den inglasade 9 m2. Försöker ni locka mig med två balkonger? Jag gillar ju att hänga i badrummet i lugn och ro utan att någon knackar frenetiskt på dörren, tänker du kanske nu. Då kan vi kontra med att lägenheten har två badrum. Båda har klinkergolv med komfortvärme som håller dig varm om fötterna. Väggarna är helkaklade. Spegelskåp, tvättställ, handdukstork och dusch finns såklart också. I det större badrummet står tvättmaskinen och torktumlaren från Cylinda som gör det smidigt att tvätta och torka kläderna efter powerwalken med gångstavarna eller barnvagnen.

Lägenheten har en skandinavisk touch på grundinredningen med ett golv i 3-stavsparkett av mattlackad ek. Köket och vardagsrummet går ihop i en öppen planlösning som ger gott om utrymme för vuxen-middagar eller barnkalas. Köket är såklart utrustat med det som behövs. Det kommer från Marbodal och har vita luckor med rostfria handtag och ett vitvarupaket från Cylinda som består av: Induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl, frys samt diskmaskin.

Här finns det tre sovrum, varav ett är större (ett så kallat ""master bedroom"" på snofsig mäklarsvenska). I det stora sovrummet finns det skjutdörrsgarderober och lägenheten har dessutom ett separat förråd/klädkammare.

I Stenhuggaren finns parkeringsplatser i form av ett garage under huset. Dessa hör till brf:en och kan hyras av dig som bor i huset. Varje lägenhet har en öronmärkt garageplats. Här finns även förråd. Du når både garaget och förråden via hissen som tar dig ända ned. Minst sagt smidigt.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad