Mönstringsvägen 3

Sundbyberg/Ursvik, Sundbyberg Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Byggår
2013
Förening
BRF Hjortronstället 2
Om föreningen
Avgift
4 995 kr/mån
Pris/m²
40 163 kr/m²

Välkommen till en fantastisk välplanerad och praktisk lägenhet med ett perfekt läge i Stora Ursvik! Här erbjuds ett modernt och stilsäkert boende som har allt man kan önska sig. Bostaden har stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i sydvästläge med en härlig utsikt mot föreningens innergård. Här finns plats för både matbord, grill och sällskapshörna. Gasolgrill från Weber med inbyggd fläkt och timer ingår i köpet. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med lyxiga badrum, två sovrum och ett master bedroom med egen walk-in closet får du ett boende utöver det vanliga. Samtliga vitvaror och all maskinell utrustning i lägenheten har garanti. Garaget ligger under huset med hiss upp till bostaden.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger granne med Kymlingeskolan. I området finns även Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan. Flera kommunala förskolor såsom Granatäpplet samt Forskaren. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

I närheten av bostaden finns restaurangen Matteos, Ursviks kök och bar, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. I närheten av lägenheten ligger ett litet torg , det såkallade "Pocket Park" som är utformat av konstnärer och landskapsarkitekter.

På Oxenstiernas Allé, cirka 100 meter från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter . Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Buss 540 går på E18 och nås från Enköpingsvägen vid hållplats Ursvik, bussen går sträckningen Tensta C -Rinkeby - Hallonbergen - Ulriksdals station - Bergshamra - Universitetet.
Möjlighet finns att byta till/från buss 157 vid busshållplats Sundbypark södra som ligger på Ursviksvägen där både buss 540 och 504 stannar. Buss 157 går mellan Danderyds sjukhus - Rissne - Spånga station och Lunda industri.
Tvärbanan står klar i området 2021.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Läs mer hos mäklaren
Notar