Kommande

Gustaf bergs väg 17A

TÄBY CENTRUM - STORSTUGAN, Täby Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Våning
2 av 16
Byggår
1969
Förening
HSB BRF Storstugan i Täby
Om föreningen
Avgift
5 500 kr/mån
Kommande

Äntligen har jag stoltheten att presentera en ljus och rymlig fyra i populära Storstugan med uthyrningsdel! Köket är rymligt och har gott om utrymme för matbord där 4-6 personer kan få plats. Bostaden har en tilltalande planlösning och genomgående fina golv i alla rum. Vardagsrummets stora fönsterparti skänker rummet rikligt med ljus, här ryms både soffa och andra sällskapsmöbler om så önskas samt middagsbord för trevliga middagar i goda vänners lag. Väl tilltagen balkong!

Två bra sovrum och ett stort badrum samt även uthyrningsdel. Bo i ett av Täbys bästa lägen med närhet till många olika kommunikationsmedel/linjer med flertalet lokala busslinjer och Roslagsbanan. Även närhet till förskola, skola samt det centrala läget till Täby C gör detta till ett oslagbart boende.

Fin uthyrningsdel antigen för generationsboende ,företagaren eller för dig som helt enkelt vill bo gratis och hyra ut delen. I dagsläget är dörren stängd mellan den stora lägenheten och uthyrningsdelen. Här finns en rymlig hall med pentry bakom luckor, stambytt badrum och ett rymligt sovrum/vardagsrum.

Varmt välkomna!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Annica Appelö 076 801 40 60

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Täby

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.