Göran elgfelts gata 11

Täby Centrum, Täby Se på karta

5 290 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2014
Förening
Riksbyggen BRF Downtown
Om föreningen
Avgift
5 263 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år
Pris/m²
48 981 kr/m²
Antal besök
3 181
Dagar på Hemnet
20

Välkommen till Göran Elgfelts Gata 11. Här erbjuds ett modernt boende i ett mycket attraktivt läge alldeles intill det nyanlagda Täby torg . Synnerligen välplanerad lägenhet med en bra balans mellan öppen planlösning och funktion, rejäla ytor på sovrummen samt gott om förvaringsutrymme. Ett modernt kök med integrerade vitvaror, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare en dusch med wc. Härtill två härliga balkonger. Garage finns i fastigheten.

Bostaden är belägen i hjärtat av Täby och här bor du i ett centralt beläget stadskvarter med närhet till det mesta där Täby Centrum endast är ett stenkast bort. Centrumet som invigdes redan 1968 är idag ett av Sveriges absolut största och mest välbesökta inomhuscentrum med ca 260 butiker, mängder med restauranger, caféer och livsmedelsbutiker, biograf, träningsanläggningar mm. I närområdet finns även fina strövområden med belysta motionsspår vid friluftsgårdarna Skavlöten, Ensta och Täby IP. I området finns även Norskogsbadet, ett omtyckt familjebad som omges av stora gräsytor för lek och bollspel. Tibblehallen med sina fotbollsplaner, bowling samt ishall finns också i närområdet.

Här erbjuds även bra kommunikationer med Roslagsbanan från Täby tar det cirka 15 minuter in till Östra Station. Dessutom finns goda bussförbindelser med områden runt om i länet, det går även buss till tunnelbanestationerna i Mörby centrum och Danderyds sjukhus. Servicelinjen, buss 961, är en lokal service riktad till äldre resenärer för en smidig resa till servicehuset, Täby Centrum, Näsby Park eller vårdcentralen

Du har även tillgång till goda kommunikationer inom bekvämt gångavstånd, så som exempelvis Roslagsbanan och bussar mot Danderyd.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Täby