Stora Marknadsvägen 13A

Täby Centrum, Täby Se på karta

4 690 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2016
Förening
Bonum BRF Flanören i Täby
Om föreningen
Avgift
4 029 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
48 351 kr/m²

Kontakta mäklaren för en privatvisning!

Nu visar vi en välplanerad 4:a om 97 kvm med ett högt och fritt läge i en mycket omtyckt förening för dig som har fyllt 55 år.
I Brf Flanören bor du med hög standard, gott om bekväma lösningar och ett ypperligt centralt läge, strax intill Täby Centrums torg. Ett utmärkt boende för dig som vill vara nära liv och rörelse och samtidigt ha alla bekvämligheter innanför dörren.

Lägenheten disponerar idag två generösa sovrum, det ena med egen balkong, stort vardagsrum med möjlighet till ett tredje sovrum, kök i öppen anslutning till vardagsrummet samt två badrum. Genomgående lägenhet och två balkonger i olika väderstreck. Bostaden är modernt inredd med komfortvärme i badrummet, köksinredning från Vedum och skjutdörrsgarderober. Bekvämligheterna är många. Vad sägs till exempel om förhöjd WC, tröskelfria rum, stora dörröppningar, ugn i arbetshöjd och automatiskt öppningsbara entrédörrar.

Här finns mycket som lockar utanför bostaden, 230 butiker, restauranger, biograf och ett levande torg – för att bara nämna några exempel. Men tror ändå att du får en släng av hemlängtan i samma sekund som du låser ytterdörren och går ut. Det är svårt att låta bli när du har allt du kan drömma om innanför tröskeln. Till bostaden hör ett källarförråd.

Önskas privat visning kontakta ansvarig mäklare,
Varmt välkommen att uppleva på plats!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 29
    nov
    Sön 29 nov
    Välkommen att boka dig på visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.