Brommagatan 3

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

4 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1902
Förening
BRF Mars 8
Om föreningen
Avgift
6 322 kr/mån
Pris/m²
36 800 kr/m²

Välkommen till 125 m² Tågaborgsvåning på ett av områdets allra bästa läge och dessutom i en förening där belåningsgraden är låg och fastigheten i gott skick.

Här finns dessutom goda möjligheter till att annan disposition av ytan för dig med renoveringsdrömmar. Bara fantasin sätter gränser.

Fint ljusinsläpp och svårslaget läge kännetecknar detta boende där du disponerar ett våningsplan i huset. Bostaden har ca 3 m i takhöjd, tilltalande planlösning med kök och rymlig matplats mot innergården och gemytlig utsikt över föreningens innergård. Ett ovanligt rymligt sällskapsrum med plats för flera olika möbelarrangemang och med utgång till balkong i söderläge. Bostaden är praktiskt planerad med en privat avdelning med tre bra sovrum längst in i våningen där det större av dem har härlig balkong. En framtagen tegelvägg ger karaktär och atmosfär och hel vägg med skjutdörrsgarderob gör att rummet passar mycket bra som master bedroom. I direkt anslutning till sovrummen ligger ett av bostadens två badrum. Det andra finns i anslutning till sällskapsdelen.

I den gemensamma trädgården som har flera avdelningar med sittplatser finns ett uterum och det fungerar perfekt att grilla och sitta ute och äta en varm sommarkväll. Om man önskar finns givetvis alternativet att njuta av lugnet på en av de två balkongerna.

Brommagatan skänker lugn & ro åt de boende och har man en gång bott här vill man gärna återvända. Området runt Vikingsbergsparken erbjuder under sommarhalvåret mycket grönska och den blandade bebyggelsen av villor och flerfamiljshus gör den extra trivsam. Mindre än ett stenkast bort ligger omtyckta Vikingsbergsparken där många samlas för att leka, grilla eller umgås under årets soliga dagar. Alldeles nedanför backen finns stadens puls och sundet.

Välkommen till en gemytlig och vacker fastighet, till sena kvällar i trädgården och till en riktigt härligt boende!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Christina Larsson

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0729-62 16 16