Wrangelsgatan 24

Tågaborg, Helsingborg Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1962
Förening
BRF Morgonstjärnan 11
Om föreningen
Avgift
5 375 kr/mån
Driftkostnad
8 160 kr/år
Pris/m²
22 581 kr/m²
Antal besök
3 161
Dagar på Hemnet
5

På omåttligt populära Tågaborg finns nu möjligheten att förvärva denna fyrarummare med optimal planlösning!

Beläget på våning 3 med hiss, en underbar balkong i soligt västerläge dessutom i fastighetens källarplan finns ett garage – praktiskt på Tågaborg!

Den väldisponerade planlösningen erbjuder stort vardagsrum/matrum med utgång till balkong, kök med såväl god arbetsyta som bra förvaring, tre sovrum samt badrum och gästtoalett. Vill man bjuda över ett större sällskap och kunna sitta utomhus och grilla, så har föreningen fantastiska möjligheter till detta på innergården med en stor altan!

Lägenheten har en äldre standard och här ges en god förädlingspotential för att sätta er egna prägel.

På senare år har fastigheten genomgått mycket stora renoveringar som bland annat omfattar nya hissar, nya fönster, nytt tak, nya vattenstammar, ny värmeväxlare, nya säkerhetsdörrar, renoverat trapphus. Alla renoveringar har kunnat utföras utan någon avgiftshöjning - avgiften har inte behövt höjas sedan 2013. Som ett dolt värde i föreningen, äger man tre stycken lägenheter som när man säljer dem uppskattas inbringa 6-7 MSEK för att amortera ner på föreningens lån med. Detta är en utav de tre lägenheter som föreningen nu säljer.

I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Alldeles nedanför finner du vackra Landborgspromenaden och längre ner på gatan finner du den nyligen renoverade ICA-butiken med generösa öppettider.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.