Semaforvägen 55

Telegrafberget, Nacka Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Förening
HSB BRF Fyrhusen i Nacka
Om föreningen
Avgift
5 009 kr/mån
Driftkostnad
4 140 kr/år
Pris/m²
58 488 kr/m²

- Ta båten till jobbet
- Frontläge mot inloppet
- Garage rakt ner i huset
- Måste upplevas på plats

På idylliska Telegrafberget, med närhet till vacker skärgårdsnatur men samtidigt nära stadens puls har du nu möjlighet att vara den första som flyttar in i denna hemtrevliga bostad.
Detta är en ljus och modern bostad belägen högt upp på kajen med vidsträckt utsikt över Lidingö och Stockholms inlopp. Öppna fönster och njut av vattnets kluckande. Rymlig och inglasad balkong i nordväst läge som erbjuder magiska solnedgången över Stockholms siluett.

Bostaden färdigställdes i maj 2020 och har genomgående en hög standard med moderna materialval. Tre sovrum, två rymliga badrum med tvättmaskin och torktumlare i ett av dom. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med köksö mellan och en stor inglasad balkong.

Välkommen hem till Semaforvägen 55 - Här kan du flytta in direkt och trivas!

Telgrafberget är en nybyggd oas 1,6 mil utanför Stockholm. Här har du stadens puls men bor direkt granne med Stockholms inlopp och direkt närhet till skärgården.
I området finns många påkostade lekplatser, fotbollsplaner, tennisbanor, basketplaner, grönområden, parkbänkar, gångvägar, utegym samt belyst motionsspår. Det finns många populära sjöar i området så som Glasbrukssjön och Myrsjön. Båda är mycket omtalade sjöar i området som ligger inom gång/cykelavstånd.

Som boende i denna lägenhet med knappt 50 meter till vattnet erbjuds nu ett fantastiska boendet utöver det vanliga. Populärt är att ta cykeln nertill Hasseluddens brygga och ta båten in till jobbet eller in till stadens puls eller lugna Djurgården, och som dessutom morgontid bjuder på kaffe, underbart!
Tar du bilen är du inne i City på 20 minuter annars är det mycket enkelt att ta sig till och från Orminge Centrum där bussarna går nonstop. Med buss från/från Slussen tar det ca 25-30 minuter och med motorvägsbuss endast 15-20 minuter. Orminge Centrum är knutpunkt för kollektivtrafiken i Saltsjö-Boo. Det finns även en buss från Orminge Centrum till T-centralen samt Nacka Gymnasium.

För den shoppingsugna finns Orminge C på nära avstånd med mataffärer, systembolag, bibliotek, restaurang, café m.m. Dessutom finns vårdcentral, tandläkare, mödravård, barnavård och friskvård. 15 minuters bilfärd från huset bjuder kommunen i övrigt på expansiva Sickla Köpkvarter och Forum Nacka. För dig som har ärenden åt andra hållet erbjuder även Gustavsberg på shoppingupplevelser.

Kontakta fastighetsmäklare för närmare information

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 31
    jan
    Sön 31 jan kl. 12:45–13:15
    Välkomna på visning! Anmälan krävs - anmäl er på mäklarens hemsida och välj tidsperiod. Max två personer/sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.