Tollarevägen 55

Tollare, Nacka kommun Se på karta

5 495 000 kr

5 995 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Lord Lambourne
Om föreningen
Avgift
5 034 kr/mån
Driftkostnad
4 464 kr/år
Pris/m²
55 505 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena och exklusiva lägenhet i expansiva Tollare. Bostaden har välutnyttjade kvadratmeter och ger med sin utformning fantastiska möjligheter för ett bekvämt liv för hela familjen. Utöver detta får du en lägenhet med hög standard och kvalitet som inte hittas i vilken lägenhet som helst.

Lägenheten har tre sovrum med havsvy, två snygga badrum samt exklusiva detaljer som enstavsparkett och kalksten i fönsterbleck och hall. Hela bostaden har dessutom golvvärme som drivs på Bergvärme vilket gör uppvärmningen energisnål. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar möjligheter för sociala tillställningar, både med familjen och vänner. En stor balkong med soldränkt söderläge samt föreningens gemensamma takterrasser ger en bra livskvalitet.

I Tollare andas du in hav och skog och här får du den riktiga skärgårdskänslan varje dag samtidigt som du bor i en idyll som är mindre än en mil från storstadens puls. Allt finns runt knuten, från strandpromenaden och svampskogen till staden. Det är hit du ska – om du vill leva livet fullt ut!

Missa ej denna möjlighet, boka in din visningstid nu!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nacka

Kontakta mäklaren

Tobias Widén

Fastighetsbyrån Nacka
Mäklare Tobias Widén, Fastighetsbyrån Nacka
0733-46 11 00
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas