Nyproduktion

Vintergatan 4, lgh B1001

Tornlyckan, Höganäs Se på karta

3 345 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Våning
1 av 3
Förening
BRF Krukmakaren i Höganäs
Om föreningen
Avgift
5 390 kr/mån
Driftkostnad
6 780 kr/år
Pris/m²
36 359 kr/m²
Nyproduktion

På FÖRSTA våningen med privat våningsplan finns denna tilltalande FYRA med stor härlig UTEPLATS.

Lägenheten ligger i det lägre huset och får ett eget privat våningsplan. Vid din privata entré finns det plats för utemöbler och du kan blicka ut över innergården. De tre sovrummen har mycket förvaring, badrummet har torktumlare och tvättmaskin och för dina gäster finns en mindre WC.

Vinkelköket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning och det finns utrymme för en matplats. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus och skapar en luftig känsla. I köket finns en praktisk köksö så du kan laga mat samtidigt som du umgås med vänner och familj. Härifrån tar du dig ut på den stora uteplatsen med trätrall och kan njuta av solens strålar.

På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring.

Till lägenheterna i brf Krukmakaren har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval.

I vår tillvalsportal presenteras inredningen i sin helhet. Se separat länk längre ned på sidan.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs