Nyproduktion

Vintergatan 4, lgh B1201

Tornlyckan Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Våning
3 av 5
Avgift
5 390 kr/mån
Driftkostnad
6 780 kr/år
Pris/m²
34 728 kr/m²
Antal besök
69
Dagar på Hemnet
5
Nyproduktion

Lägenheten ligger i det mindre huset och får ett eget privat våningsplan. Vid din privata entré finns det plats för utemöbler och du kan blicka ut över innergården.

De tre sovrummen har mycket förvaring, badrummet har torktumlare och tvättmaskin och för dina gäster finns en mindre WC.
Vinkelköket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning och det finns utrymme för en matplats. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus och skapar en luftig känsla. I köket finns en praktisk köksö så du kan laga mat samtidigt som du umgås med vänner och familj. Härifrån tar du dig ut på den stora balkongen och kan njuta av solens strålar.

På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring.

Till lägenheterna i brf Krukmakaren har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval.

I vår tillvalsportal presenteras inredningen i sin helhet. Se separat länk längre ned på sidan.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs