Bansjöslingan 23D

Trollbäcken, Tyresö kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1993
Förening
BRF Jupiter nr 8
Om föreningen
Avgift
4 700 kr/mån
Driftkostnad
18 856 kr/år
Pris/m²
31 250 kr/m²

Varmt välkomna till Bansjöslingan 23D och brf Jupiter 8 i familjevänliga Trollbäcken. Här bor ni granne med naturen men samtidigt med närhet till allt ni behöver. Bostaden erbjuder en öppen planlösning fördelat på två våningar.

-Balkong med många soltimmar
-Gemensam innergård
-Ett stenkast från Barnsjön
-Möjlighet att göra ett till sovrum
-Inredd vind
-En parkeringsplats ingår
-Närhet till natur, förskola, skola, kommunikationer, Trollbäckens IP

Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en mysig fyra i Trollbäcken. Planlösningen är genomgående välplanerad och det första du möts av är den stora öppna hallen med gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen har du två sovrum. Det ena sovrummet är perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Det andra sovrummet har gott om plats för sängen, nattygsbord och förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med allt ni behöver. Vardagsrummet är stort och öppet och ger plats för större soffgrupp, tv-möbel och matplats. En del av vardagsrummet går att göra om till ett större sovrum för den som önskar. Köket och vardagsrummet flyter naturligt samman genom den öppna planlösningen. Köket är välutrustat och beklätt med ljusa luckor och bänkskiva i laminat samt har en stor köksö med granitskiva. Från köket kommer du till lägenhetens balkong. Lägenhetens vind är inredd och består av ett stort rum som används som sovrum samt en klädkammare och en kattvind.

Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron!

Området
Här bor ni granne med naturen, Barnsjön samt Tyresta nationalparks vidsträckta skogsområden. På gångavstånd från bostaden har ni busshållplats med goda kommunikationer till Stockholm, Haninge och övriga delar av Tyresö, förskola samt Trollbäckens IP med ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning.

Föreningen
Brf Jupiter nr 8 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av två fastigheter med sammanlagt åtta lägenheter samt två separata förrådsbyggnader. Föreningen har en gemensam innergård med bland annat lekstuga, studsmatta, grillplats och en boulebana.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Tyresö/Haninge

Kontakta mäklaren

Felix Winnersjö

MOHV Tyresö/Haninge
Mäklare Felix Winnersjö, MOHV Tyresö/Haninge
0709-19 27 72

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.