Odlingsvägen 32, 1 tr

Tumba, Botkyrka Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Balkong
Nej
Byggår
1967
Avgift
6 402 kr/mån
Driftkostnad
6 800 kr/år
Pris/m²
15 101 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade andelsägarlägenhet som varsamt renoverats och fördelar sig på 4 rum och kök. Här erbjuds ett ljust och fräscht kök med tillhörande stor matplats, ett generöst tilltaget vardagsrum med plats för stora möblemang och utgång till en inglasad balkong i soligt läge.

Vidare finns 3 stora sovrum med optimala förvaringslösningar via garderober och två av dessa har dessutom egna ”miniklädkammare”. En tilltagen dusch/WC/tvätt som stambyttes och renoverades 2016 med helkaklade väggar, klinkergolv som underlättar vardagen. Därtill finns en extra separat WC med klinkergolv som är väldigt praktiskt.

Här bor man med närhet till Tumba C, fina grönområden och bra kommunikationer. Dessutom finns en mycket trivsam gård med både lekplatser och goda sällskapsytor.

OBS! Det går INTE i nuläget att låna pengar via banken som till en vanlig bostadsrätt. Så har ni lånelöfte för köp av bostadsrätt hjälper detta inte utan det krävs att man finansierar köpet kontant. Blancolån kan nyttjas som en del i finansieringen men detta brukar vara begränsat till 500 000-600 000 kr.

Visning sker efter överenskommelse. Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bukowskis Mäklarbyrå