Nyproduktion

Tellusvägen

Tureberg, Sollentuna Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Edsvikshöjden i Sollentuna
Om föreningen
Avgift
4 765 kr/mån
Pris/m²
65 476 kr/m²
Antal besök
416
Dagar på Hemnet
13
Nyproduktion

Lägenhet i toppklass nära centrum och vatten!

Denna lägenhet är unik i sitt slag då den erbjuder både sjöutsikt över Edsviken och dessutom är en vindslägenhet med högre i tak. Detta är en av föreningens bästa 4:or och här erbjuds du allt du kan önska dig. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, dubbla badrum, tre väldisponerade sovrum, balkong högst upp med utsikt över takåsar och med sol under hela eftermiddagen samt kvällen.

En fantastisk möjlighet att förvärva en av Sollentunas absolut finaste lägenheter!

Till lägenheten hör ett förråd och föreningen disponerar över flertalet parkering samt garageplatser. Lägenheten är färdigställd Q1-Q2 2022.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

Om Brf Edsvikshöjden
Totalt kommer det uppföras 65 välplanerade och energieffektiva bostäder om 1-5 rok, varav sex är stadsradhus.

Välkommen hem!
I hjärtat av Sollentuna hittar ni detta trivsamma bostadsprojekt med välplanerade och energieffektiva bostäder. Bostäderna byggs i ett etablerat och populärt område med nära till både Edsviken och Sollentuna Centrum med affärer, restauranger och kommunikation.

Projektet består av två flerbostadshus som tillsammans bildar ett nytt stadsrum endast några minuters promenad från Sollentuna Centrum. I förlängningen av det lägre flerfamiljshuset på Tellusvägen byggs de sex stadsradhusen. Samtliga bostäder har effektiva och smarta planlösningar med fokus på funktion. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger utrymme för social samvaro.

På hörnet av det större flerfamiljshuset finns en mindre kommersiell lokal, vad den kommer innehålla är inte klart men visst vore det trevligt med ett litet café, en glassbar eller ett minibageri? Föreningens innergården har ett fantastiskt läge med riktning mot bästa västerläge, här kommer ni kunna hänga efter jobbet eller skoldagen tillsammans med era vänner.

Husen är robust och energieffektivt byggda med en tung stomme och underhållsfri fasad i tegel. Alla lägenheter har stora fina fönster. Nästan samtliga lägenheter har en eller två balkonger. Många lägenheter kommer att få sjöutsikt över Edsvikens glimrande vatten. I garaget finns utrymmen för bilparkering, lägenhetsförråd och cykelparkering. På gården finns det markparkeringsplatser samt fler cykelplatser för er som använder cykeln lite oftare. På en del av gården finns sittplatser för umgänge och kanske en enklare middag.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Sollentuna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 21
  jan
  Idag kl. 17:30–18:00
  Välkommen på visning på Fastighetsbyråns kontor, Sollentunavägen 49!
 • 27
  jan
  Ons 27 jan kl. 11:30–12:00
  Välkommen på visning på Fastighetsbyråns kontor, Sollentunavägen 49!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.